Rólunk

A hegyikerékpáros rendezvény helyszíne a Vértes-hegység, központja a Vértes déli oldalán fekvő Vértesboglár falu északi határa. Kockás pléd, uzsonnás kosár: igazi piknik hangulat, ahol a Vértes tengernyi szépsége és az finom fánk várja a célba érkezőket.

Változatlanul célunk, hogy egy barátias, családias sportrendezvény keretében élményt nyújtsunk minden kedves Vértesboglárra, látogatónak és a faluban, illetve a környéken lakó embereknek, hogy sportoljanak, találkozzanak, beszélgessenek egymással, szeressék és ismerjék meg a környezetünket, kerékpározzanak, kiránduljanak a környéken.

A verseny különlegessége, hogy a helybeliek támogatásával a falusi vendéglátást szeretnénk ötvözni a hegyikerékpározással és az értelmes közös időtöltéssel. Minden induló versenyzőt vendégül látunk a falu határában kialakított versenyközpontban, ahol kellemes, zenés piknik hangulatban időzhetünk együtt.

A program hegyikerékpáros verseny három különböző távon (50/20/8km gyerekeknek), ahol a pályakialakítással a tapasztaltabb versenyzők igényeit is igyekszünk kielégíteni. Ugyanakkor szívesen látunk minden kerékpárost, hogy egy gyönyörű tájon, kellemes mozgással szerezzen jó élményeket, ahol mindenki a saját képessége szerint teljesíthet.
Szeretnénk elősegíteni, hogy a gyerekek is kedveljék meg a természetet, a környezetet, az értelmes sportolást, a kerékpározást.

A verseny első alkalommal 2007-ben került megrendezésre. A rendezvény kiemelt támogatója Vértesboglár Önkörmányzata. 

A program főszervezője Kult János.

 

Elérhetőség

mtbpiknik

06307862087

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode